Inomhus 2022/23

1 dag kvar

ANMÄLAN: Skriftligen genom mejl

Ta med tider du avser och ev. önskemål.

I år har vi fått önskemål om morgon och förmiddagsträning. Om du kan varje vecka eller varannan vecka. Ta med det i info.

 
 
 
 
 

Inomhus säsong 2023/24


Du är välkommen oavsett klubbtillhörighet

Vi bedriver träning

Du tillhör en grupp, en fast tid/veckan

Vi säger till om vi kommer eller inte kommer, så att de som vill köra extra kan hoppa på och träna mer utan kostnad. Erlagd avgift täcker vårt system att kunna träna mycket


Vi är tävlingsspelare/Klubbseniorer och spelare som vill utveckla sin tennis mot matchspel eller en stadig grund.


Du betalar för att ha en tränare som har tankar, ideér och mål med din tennis. Du kommer befinna dig med spelare som jobbar för att du skall bli bättre. Du skall kunna jobba för andra för att vara en del. 


Tränare Dan Agneson

Vi har på attraktiva tider lagt träning på 2 banor samtidigt, för att ha träning på tider då man kan istället för att ha träning på tider ingen kan


Må 20.30

Ti 19.30 / 20.30 / 21.30

On 20.30 / 21.30

Fre 11.30

Lö 8.00-9.30


Träning är fullt möjlig om spelare kan köra en övning och vet vad man jobbar efter. Träning är fullt möjlig om man vill och försöker. Träning på 2 banor funkar om de som är på banan vill att det skall funka. Om det inte ger dig något. Säg till innan du kommer med i en sådan grupp. Vi vill gärna att alla deltar i seriespel eller deltar i minst en tävling under höstenVi har fått önskemålet om singel och dubbelmatcher som träning. Mer info kommer här. 
Om du ingår i en grupp´och har betalt din avgift och du får förhinder eller väljer att göra något annat, så får du pengar tillbaks om vi kan ersätta dig. Det är vad alla får ställa upp på för att ekonomin skall hålla för alla som ingår i en grupp. 


ANMÄLDA: Sackis / Patrik / Egge / Zigge / Tobbe / Filip / Wallen / Hillborg / Kanen / Stolpe / Larsson / Henrik E


Start må den 4 september


Medlem, dvs om du hade en fast plats våren 2023

Anmälan senast to 31 aug 22.00

När du anmäler dig får du info om grupp och tid, samt din träningsavgift du betalar samma dag.


Inskolning må 4 aug-lö 9 aug

Det betyder att de som hade träning förra säsongen och som anmäler sig igen kör sin vanliga tid vecka 1. Dessa tider kan ändra sig till vecka 2 efter önskemål och nya spelare . 


Om du har önskemål om annan grupp, tid eller upplägg så anmäl dig med önskemål. Du får ingen faktura förrän du har en grupp och tid. 


Om du är ny spelare ? Anmälan senast to 31 aug 22.00.


Det är mängden som styr. Dvs att det måste finnas minst 3 personer som passar i en grupp så att vi kan boka upp fasta tider. Tyvärr kan det vara så att som ny så kan det bli 21.30 tider om man skall komma igång. Du kan alltid anmäla dig för det är början till att skapa en ny grupp. När du anmäler dig. Ge oss info. När kan du?


ANMÄLAN: Skriftligen genom mejl


Du kan inte anmäla dig på ditt egna sätt. Det är mejl som gäller. 


Träningsavgift Höstsäsong

Till jul exklusive lov och röda dagar


Lö 1,5 timma, 8 pers, 3200 kr

Helg 1 timma, 4 pers, 3200 kr

Helg privat 1 timma, 500 kr exkl. timhyra


Vardag 1 timma,  4 pers, 3000 kr

Vardag 1 timma, 8 pers, 2800 kr

Vardag dagtid privat, 500 kr exkl. timhyra.


Om du hoppar med träning för att det finns en plats ledig så är det ingen ytterliggare avgift för dig.

Om du kommer utifrån så kan du få vara med om du tillför något. Avgiften då är 200 kr. Alla som kommer med får sin faktura nästkommande dag. Vi skall ha betalt våra abonnmang innan vi beträder banan vilket betyder att du betalar din träningsavgift samma dag du får den.


Vi välkomnar alltid spelare som älskar tennis precis när som helst under året. Vi försöker göra tennis möjligt.    Om du tillför våra spelare något så är du välkommen 1 gång. Vill du vara på listan och bli kontaktad. Då ber vi dig vara en del av klubben. Dvs betala klubben 200 kr. Då är du med på listan.


I grunden är vi en tennisklubb som försöker göra tennis möjligt för våra medlemmar.  Grunden för vår ekonomi är abonnemang utomhus. Det betyder att abonnenter har förtur till all träning.

unsplash