Sportakademin Info & Anmälan


Inomhusträning för klubbseniorer. För spelare som vill förkovra sig, tävla inom och utanför klubben.


Höst 2018/Tider:

Må 07.15-08.15

Må 09.30-10.30

Må 10.30-11.30

Må 19.30-23.30

Ti    19.30-22.30

On  21.30-22.30

To   Göteborg

Fr   Göteborg

Fr   1:a fredagen varje månad/ Shoot out.

Lö   08.00-09.30


Mål: Licens och deltagande i seriespel, tävlingar och SM.

 


 

Vi startat en grupp när vi har 3-4 spelare, för då är ekonomin möjlig för bollar, bana och tränare. Den stora kostnaden är banhyra,

då vi har abonnemang för att veta att vi har tiden vi tränar på.

Oavsett om du deltar eller inte så delar alla fasta gruppmedlemmar på kostnaden. Helt enkelt för att du deltar i en förenings verksamhet. Det går ut på att göra det ekonomiskt möjligt. Alla kan betala 100 kr/träning för att veta att de har sin tid att träna på tex under hösten.

 

Emot att spelaren förbinder sig till träning under en viss period så försöker vi göra det så bra som möjligt. Om du inte kan en viss träning så kan du säga till att du släpper din plats och om någon annan tar den så betalar ersättaren avgiften. Dessutom så har vi vårt sätt att ge tillbaks. Alla som deltar i en grupp kan spela än mer, om det finns en plats i en anna grupp så kan man träna fler antalet gånger för samma avgift.


Om en spelare blir skadad så vill föreningen inte skicka ut någon träningsavgift. Nu har vi haft spelare som säger att de är skadade men fortsätter att spela på andra ställen. Klubben har bokat bana, köpt bollar och anställt tränare utifrån spelarens anmälan.


Vi har tillbaks delat upp avgiften och försökt att undvika jul, sport och påsklov. Vi har delat upp avgiften för att underlätta. Ibland har avgiften kommit efter träningens slut. Nu har vi haft spelare som tittar på avgiften, ser att det bara är 2-3 träningar kvar och hoppar av. Vi har har haft spelare som säger till att de hoppar av träningen 2 veckor efter att den är slut och säger att de då inte vill betala avgiften för den träningen de redan har varit med på. Vi har spelare som anmäler sig med 3 vänner och slutar efter halva tiden för de skall göra något annat istället. Javisst men med ansvar-

kännande så betalar man sin kostnad tills vi hittar en ersättare som tar platsen.


Ekonomi går ofta hand i hand med en spelares utveckling. I och med att vi tillhör en gemenskap så handlar det om att ge för att få.

Det är så man blir bra i tennis. Tränar man i en grupp så går man inte av banan och spelar på en annan bana för att det är roligare just då. Man kan, om man först kollar om det är ok med gruppen man spelar med. DET ÄR GRUPPEN MAN TILLHÖR SOM TAR EN SPELARE FRAMÅT. ATT FÅ ÄR EN SAK MEN GLÖM INTE ATT GE. DET ÄR VÅR KARAKTÄR VI TÄVLAR MED.

 När du skickar in anmälan så är du införstådd med att banor bokas, bollar köps och tränare kontrakteras. Avgiften är 3000 kr/termin (helg). 2800 kr/termin (vardag). September-December.

Höst helg ca: 30 timmar

Höst vardag ca: 18 timmar

Tränare ca:15 ggr

Avgift debiteras ut när du har tackat ja till din tid.

Vi kan träna när avgift är erlagd.